Published On: 2 Shtator, 2016

Nëse keni këtë linjë në shuplakë ju jeni FATLUM I MADH!

Të rrallë janë njerëzit të cilët në këtë vend kanë linjë qartë të dukshme, apo mbase ju jeni njëri ndër ata fatlumët.

Ja çfarë do të thonë linja e gjatë, e shkurtër… kur është në dorën e majtë dhe kur në të djathtën, transmeton Telegrafi.

Nuk e kanë të gjithë njerëzit linjën e engjëllit mbrojtës – linjën në shuplakë e cila është paralel me linjën e jetës.

Të rrallë janë ata fatlumët të cilët kanë këtë mbrojtje qiellore. Ajo tregon që janë nën mbrojtjen e engjëjve të vet dhe i përcjell fati i pabesueshëm në jetë, edhe pse ata nganjëherë nuk janë të vetëdijshëm për këtë.

Kanë shëndet të mirë, materialisht qëndrojnë mirë dhe më lehtë se të tjerët i kapërcejnë pengesat në të cilat hasin në jetë. Gjoja janë pikërisht njerëzit të cilët kanë pasur atë linjë në shuplakë dhe kanë përjetuar ndonjë katastrofë të tmerrshme apo ndonjë fatkeqësi.

d

Linja e gjatë – tregon se si njeriu do të jetë gjithë jetën nën mbrojtjen e engjëllit.

 Linja e shkurtër – tregon se në jetë do të ketë probleme dhe fatkeqësi, mirëpo ato me sukses do t’i zgjidhë.

Në shuplakën e djathtë – engjëlli mbrojtës është shfaqur në ndonjë periudhë të jetës falë meritave, mbase edhe veprave të mira apo me vuajtje personale.

Në shuplakën e majtë – është tregues që dikush ka fituar engjëllin e vet mbrojtës që në momentin kur ka lindur, jo më vonë si ata të cilët linjën e kanë në shuplakën e djathtë. Engjëlli u është dhuruar që nga lindja në saje të paraardhësve. /Telegrafi/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...