Published On: 17 Tetor, 2016

Nëse je shqiptar NËNSHKRUAJE tani bashkimin!


  • Seferina Serani Selenica

Bashkimi i Shqipërisë me krahinen e vet të grabitur nga Serbia, nuk bëhet me llafe boshe e mburrje nëpër kafene e tryeza, por me këtë Peticion! 5000 firma duhej të ishin mbledhur brenda ditës! Turp për ne shqiptarët që në fakt, ne hamë e mburremi, kur armiqtë tanë qeshin e nënqeshin, me “çorben e prishur” që ju vunë në tryezë dhe “villni vrer” njëri-kundër tjetrit! Të gjallët që sulmojnë ende të vdekurit! Kjo, është lojë e “çorbës së prishur” armiqësore që po na çon jo mbrapa se do ishte mirë, por po na lë në vend, kur të tjerët po ecin gjithnjë përpara nesh!
Ju lutem shqiptarë kudo që jeni, bëni “një armëpushim” psh. 1 vjeçar! Bashkohuni rreth udhëheqjes ekzistuese të vendit (asaj që është), ndiqni me vëmendje e pa sherr çdo zhvillim mbi të ardhmen e vendit tonë (Shqipëri+Kosovë). Ndihmoni gjatë këtij viti Diasporen dhe punoni ngushtë me ta, por në Diasporë personazhet Drejtuese duhet të jenë të rinj të pa implikuar nëpër afera korruptive, por të rinj të sapo dalë në jetë dhe pasuniversitarë, njerëz me mendje të kthjellët dhe të hapur, por mbi të gjitha patriotë që e duan Shqipërinë e shqiptarët!
Ftoni Gazetaret e pavarur, ti paraprijne fushatës së zhvillimit, jo gazetarët partiakë, ata janë të vlefshëm ti shërbejnë partive që drejtojnë vendin, për të ruajtur të pastër identitetin partiak dhe mbrojtur idealin e militantëve të secilës parti në vend! Në këtë zhvillim gazetarët e pavarur janë “pika kyçe”. Kërkojmë Bashkim të Kombit? Kështu bëhet…!!!
Nënshkruaje sot si shqiptar që je, emrin tënd, në faqen e Historisë së Kombit, nderoje origjinën tënde, familjen tënde, ëndrrën dhe emrin Tënd.
Nëse je shqiptar dhe njeh veten si të tillë, NËNSHKRUAJ tani!
Unë e kam Nënshkruar që ditën që doli dhe habitem që ky peticion qarkullon ende nëpër rrjete sociale për tu nënshkruar?!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...