Published On: 6 Shkurt, 2016

Nëse alienët vijnë në Tokë ata do të…

  • Thuhet se alienët ekzistojnë me të vërtetë, por ne kurrë nuk do ta dimë se si duken ata apo çfarë janë përveç se nëse i takojmë.

Një shkencëtar që është i përfshirë në një program për kërkim të jetës jashtë-tokësore, tha se nëse alienët e vizitojnë planetin tonë, ata do ta merrnin kontrollin e planetit dhe do të na skllavëronin ne, për shkak të teknologjisë më superiore që kanë.

Kjo do t’u jepte atyre mundësinë e udhëheqjes së këtij planeti, duke bërë që ata “t’i vendosin rregullat” në Tokë, transmeton Gazeta Express.

Astronauti dhe bashkë-themeluesi i Institutit Seti, Jill Tarter, tha për TechCrunch: “Nëse ata na shfaqen, kjo do të thotë se ata kanë teknologji më të avancuar dhe që janë shumë më të avancuar se ne. Dhe për shkak të kësaj, ata do të ishin vënësit e rregullave në këtë planet”.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...