Published On: 23 Shkurt, 2016

Nëntë zyrtarë të Trustit, marrin 210.000€ paga (DOKUMENT)

Vetëm pagat e 9 zyrtarëve të lartë të Trustit të Kursimeve Pensionale të Kosovës(TKPK) i kushtojnë buxhetit të kësaj të fundit rreth 210.000 euro në vit.

Pagat vjetore të nëntë zyrtarë të Trustit janë të barabarta me pensionet vjetore të 119 pensionistëve kontributdhënës.

Në këtë listë të zyrtarëve të Trustit, përfshihen 4 përfaqësues të menaxhmentit dhe 5 anëtarë të Bordit të Drejtorëve.

Paga vjetore e pastër e drejtorit menaxhues të Trustit,  Adrian Zalli, arrinë shumën prej 62,567 euro, apo mbi 5200 euro në muaj. Dy zëvendësit e Zallit, Agron Krasniqi dhe Vërshim Hatipi, marrin bashkarisht mbi 67.600 euro të pastra në vit në emër të pagës, raporton ‘INFOKUSI.COM’.

Auditori i brendshëm i Trustit, Visar Perjuci, ka deklaruar pagë vjetore prej 14,737 euro. Ndërsa Ymer Havolli, kryetar i Bordit, ka deklaruar pagë vjetore prej 15.000 euro, Behxhet Haliti, anëtar Bordi, merr 13.100 euro në vit, Driton Qehaja, anëtar i Bordit, 13.660 euro në vit, Flamur Keqa, anëtar i Bordit, merr 9,080 euro në vit në emër të pagës dhe Ruzhdi Morina, anëtar i Bordit, 13,967 euro në vit.

123123 (1)213213 (1)37

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...