Published On: 11 Prill, 2016

Nëndega e LDK-së NRW-Gjermani, telegram ngushëllimi për Selim Kocajn

E morëm lajmin e hidhur për vdekjen e atdhetarit, aktivistit e veprimtarit Selim Koca. Pra, ndërroi jetë vigani që rreth 6 dekada nuk ju nda përpjekjeve për mbrojtjen e kauzës për liri e pavarësi. Një jetë të tërë i mbeti besnik thënies së tij “Populli shqiptar vetëm i bashkuar mund të arrijë qëllimet e veta”.
Atdhetari Selim Koca do të mbahet mend me personalitetin e tij, ndërsa vepra e tij do ju shërbej brezave që vijnë se duhet punuar dhe kontribuuar për atje ku “bukës i thonë bukë e ujit ujë”, si[ thoshte vetë ai.
Ju shprehim ngushëllime dhe ndajmë dhembjen me familjen dhe gjithë bashkëveprimtarët e Selim Kocajt.
Pusho në paqe, dhe i lehtë te qoftë dheu i Kosovës, që aq shumë e deshe, i nderuar Selim Koca.

Për Nëndegën NRW – Jakup Gerguri   10.04.2016

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...