Bota

Nëna që ka vrarë katër fëmijët e saj dhe burrin qeshte teksa shpallej fajtore

Isabel Martinez e shpallur fajtore për vrasjen e bashkëshortit dhe katër fëmijëve të saj ka qeshur në gjykatë teksa i jepet dënimi.

Gruaja nga Atlanta e Shteteve të Bashkuara, është fotografuar duke qeshur dhe duke bërë lëvizje shumë të pakuptimta, gjë që normalisht nuk i bën askush në atë pozitë, transmeton gazetametro.net

Gjatë seancës gjyqësore asaj i është kërkuar të hesht dhe të mos bëj skena të tilla por ajo nuk ka ndaluar, madje e ka provokuar edhe gjykatësin me lëvizje të saj të pahijshme.

Isabel Martinez akoma nuk i është dhënë dënimi, mirëpo sipas të gjitha mundësive ajo do të dënohet me burg të përjetshëm, pasi që ajo është e akuzuar për për pesë vrasje të rënda dhe gjashtë sulme brutale.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *