Published On: 9 Korrik, 2016

Nëna e Valdet Zekajt: Zemra më është ndarë në milirada copa për ty bir!

 

Nëna e Valdet Zekajt i ka shkruar një letër drithëronjëse të birit të tij Valdetit, të cilin e uron për ditëlindjen e tij të 38-të, i arrestuar në pabesinë e Kumanovës. Ajo përshkruan emocionet e pafundme për lindjen e të birit nga gëzimi që i solli në jetë, por edhe dhembjen e tmerrshme, që e përjetoi dhe vazhdon ta ketë që kur ai u burgos në Kumanovë. SHQIPTARI.EU

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...