Published On: 29 Korrik, 2016

Në vigjilje të 15-vjetorit të martirizimit të dëshmorit Rrahim Beqiri

– KOMANDANTIT TIM SHUMË TË RESPEKTUAR!

Më 1 gusht 2016 bëhet 15 vite që kur u martirizua Dëshmori Rrahim Beqiri, i njohur në luftëra çlirimtare si Komandant “Rroki”. Vdekja e tij ishte rrjedhojë e 9 plagëve që mori në betejën e zhvilluar me forcat ushtarake e policore sllavo-maqedone në Drenovc të Tetovës (buzë stadionit të qytetit), të martën e 24 korrikut 2001. Beteja u zhvillua rreth orës 13:30 deri në 14:15.
Tri ditë e kemi mjekuar në spitalin mobil ushtarak, pastaj e kemi transportuar ilegalisht deri në Klinikën Universitare në Prishtinë, ku pas katër ditëve nuk i mbijetoi dot plagët e rënda që kishte marrë.
Komandant “Rrokin” nuk e kisha vetëm komandant ushtarak, por edhe frymëzues shpirtëror!
Rrahim Beqiri ishte Komandant Operativ i Brigadës 112 Mujdin Aliu, në Zonën e Tetovës.
Për komandantin dhe idolin tim, dëshmorin Rrahim Beqiri, ruaj kujtime që më mrekullojnë për tu ndie ekstra krenar si Shqiptar!
– Lavdi Jetës dhe luftërave heroike të dëshmorit Rrahim Beqiri. Mifail Klaiqi

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...