Published On: 13 Qershor, 2016

Në Slloveni nis themelimi i Ballit Kombëtar Demokrat


Bashkatdhetarët tanë në Slloveni inicojnë themelimin e degës së Ballit Kombëtar Demokrat. Kryetar i Këshillit Nismëtar për themelimin e degës në Slloveni është emëruar z. Jakup Bytyqi. Këshilli Koordinator i Ballit Kombëtar Demokrat e përshëndet iniciativën e bashkatdhetarëve tanë dhe i inkurajon ata të bashkojnë sa më shumë forca atdhetare rreth synimit tonë programor për Shqipërinë etnike.
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...
Loading...