Published On: 31 Maj, 2017

Në Shqipëri s’na bëjnë përshtypje, por të huajt mbeten të mahnitur…

Mëngjesin e së mërkurës, e përditshmja e njohur amerikane, NY Times sugjeron si një prej shkrimeve më të mira në rrjet, një reportazh nga një gazetar kanadez.

Patrick Boehler thotë se shqiptarët kanë gjetur mënyra nga më interesantet për të vënë në punë bunkerët e komunizmit, përfshi këtu edhe duke bërë art.

Çështja e bunkerëve është edhe në qendër të një reportazhi të revistës më të madhe në Europë, Spiegel.

Claus Hecking shkruan se në vendin e 173.371 bunkerëve ka shumë ide se si mund të përdoren ato.

Disa i përdorin si stalla, të tjerë për të bërë dashuri.

Për turistët është një atraksion, kurse një projekt Bunk-art ka tërhequr shumë vizitorë./mapo

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...