Published On: 13 Qershor, 2016

Në “shëtitoren” e turpit vallëzojmë ne!

Në këtë shëtitore ……!!

 

Turpin të veshur me para,

E shoh, për çdo ditë, në qytet!

Ka shumë shokë, shumë miq.

Kurrë, ama hiq kurrë, nuk është vet!!

Edhe dje, edhe sot. Për nesër nuk e dij.

Kryelartë ece në ballë.

Tash, mbrapa e ka një qytet,

Jo si dje, një mëhallë!

A je, si je, Burrë! I tha dikush.

E pa, qeshi, dhe treti!

Unë jam TURPI, mos më fyej,

Burrërinë mbaje për veti!

Kur del, në shëtitore, festave,

Plotë këngë, valle e hare!

Kot, kot flasim. Fjalët i merr era.

Në “shëtitoren” e turpit vallëzojmë ne!

S.B.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...