Published On: 27 Shkurt, 2016

NË NJË DITË GËZIMI TË VEÇANTË…

 

Nga: Viron Kona

Të nderuar znj. Katerina dhe Z. Murat Gecaj!

(Urim, për 22-vjetorin e ditëlindjes së nipit tuaj të dashur, Deivis Agolli)

Sot është ditëlindja e Devisit, nipit tuaj të dashur, i cili mbush 22 vjet…

Është një gëzim i veçantë për prindërit e Devisit, Shpëtimin e Mirelën, motrën Dorela e tërë familjarët e tij, po njëherazi edhe për ju, znj. Katerinë dhe z. Murat, dy gjyshër të rrallë dhe të përkujdesur aq shumë  për nipin e mbesën, për fëmijët tashmë të rritur dhe të gjithë familjen tuaj të nderuar e të respektuar.

Devisi u bë 22 vjeç dhe, me këtë rast ne, familjarisht, i shprehim urimin e bardhë: Të jetojë edhe 100 vjet të tjera! Qoftë gjithnjë i lumtur e me realizim të ëndrrave më të bukura të jetës!

Devisi  po e tregon se është nga ata të rinj, që ecin të sigurt dhe me guxim në rrugën e jetës, duke lundruar si një kapiten i sprovuar. Me qëndrimin dhe sjelljen e tij djaloshare e shembullore, me zotësinë dhe shkathtësinë që tregon, ai e bën krenar familjen, e veçanërisht ju gjyshërit, sepse jeni më të ndjeshëm, që e doni aq shumë dhe që merakoseni çdo çast për të. Ne, gjyshërit kështu jemi, gjithnjë të ndjeshëm dhe të merakosur, por edhe përherë me besim te nipërit dhe mbesat tona, sepse tek ata shohim vazhdimin e jetës, shohim edhe plotësimin e dëshirave tona. Ata janë shumë të shtrenjtë për ne.

Edhe një herë, nga zemra: Shumë urime për ditëlindjen e Devisit! Suksese Dorelës dhe tërë familjes suaj të mrekullueshme!

Me respekt:

Viron, Liljana dhe  e gjithë familja Kona

Tiranë , më 27 shkurt 2016 

Vironi-Foto

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...