Published On: 1 Shkurt, 2016

Në Mitrovicë: Nxjerrin në shitje punimet e diplomave të fakulteteve

  • Këto ditë, në tregun e Mitrovicës veriore janë nxjerrë në shitje foto dhe tekste të punimeve të diplomave nga një fakultet serb në këtë qytet.

Diplomat e gjetura janë të Fakultetit të Shkencave Matematiko – Natyrore të departamentit të Gjeografisë nga Universiteti serb i Prishtinës që vepron në Mitrovicë, raporton B92, transmeton Koha.net.

Nuk dihet nëse kjo nxjerrje në shitje është protestë ndaj marrëveshjes (së sërishme) të arritur Kosovë – Serbi për njohjen reciproke të diplomave apo ajo është bërë për ndonjë motiv tjetër.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...