Published On: 27 Gusht, 2016

Në Maqedoni fillon shitja e vajit të kanabisit, ja çmimet

Maqedonia do të fillojë të shesë ligjshëm vajin e kanabisit nga e hëna.

Agjencioni i Maqedonisë për Barna dhe Elemente mjekësore (Malmed) ka lëshuar çmimin e vajrave të kanabisit.

Vaji me emrin “Kanobil Kanc” 300 ml dhe ”Kanobil Kanc” 600 ml do të jenë në dispozicionin tuaj.

Vaji “Kanobil Kanc” 300 ml do të shitet për 5544 denarë apo në kundërvlerë të euros: 90 euro.

Vaji ”Kanobil Kanc” 600 ml do të shitet për 9240 denarë apo në kundërvlerë të euro: 150 euro

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...