Published On: 2 Shkurt, 2016

Në Kuvend nuk flasin, për beneficion atëherë bëhen bashkë

  • Deputetë të pozitës dhe opozitës nuk kanë hezituar të udhëtojnë bashkë në shtete të ndryshme, vizita këto që i bëjnë në kuadër të Komisionit Parlamentar për punë të jashtme.

Për anëtarin e Komisionit Parlamentar për punë të jashtme, Elmi Reçica, veç arsyeve tjera që deputetët e pozitës dhe opozitës shkojnë bashkë janë “relaksi dhe meditjet”.

“I vetmi vend që na bashkon dhe na tubon tash opozitë dhe pozitë janë vendet e jashtme. Aty janë vendet ku relaksohen dhe i marrin do mëditje kur kthehen”, thotë ai për RTK’në.
Ndërkohë nga KDI, thonë se deputetët kanë dështuar t’i vizitojnë vendet që nuk e kanë njohur Kosovën, në mënyrë që sado pak të kontribuojnë për njohjen e shtetit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...