Published On: 20 Shtator, 2016

Në kujtim të Ministrit të Luftës, Kolonelit Ahmet Krasniqi!

Nesër, më 21 shtator (2016) bëhen 18 vjet nga vrasja tinëzare e USHTARAKUT, Ahmet Krasniqi.

Viti 1998, ishte viti kur u vra në Tiranë, USHTARAKU, Kolonel Ahmet Krasniqi.

Më 1948, u linde dhe në moshën 48 vje[are ike, për mos me u kthye kurrë.

Numri TETË (8), 18, 48, 1948, 1998 ishte numër i kobshëm. Ai u përsërit katër herë, në katër data të rëndësishme për Ty dhe për Ne, zotëri KOLONEL.

Ishte viti i lindjes dhe i vdekjes (edhe i vdekjes së nënës).

Për numrin shtatë kam dëgjua në përralla, kam lexua, gjithashtu përralla, si numër që sjell ”fat”. Edhe për numrin nënte (9)e njëmbëdhjetë (11)

TETËSHI (8 ), numri 8-të, kishte qenë numër fatkeq për ty, për familjen, për FARK-un.

Më 1948, kur u linde, nga burgu rrugës për te dajtë, ishte vit i kobshëm, ishte vit ndjellakeq. Viti `48 ta mori nënën e viti `98-të, të mori edhe Ty.

Që nga pranvera e deri në ditën e parë të vjeshtës, ”ushtria e kuqe” e ”nënës Shqipëri”, me lpk-istët e Kosovës, i cokatën sakicat, xhelatët, i mprehën shpatat … e i mbushën pushkët, në të dy anët e kufirit, socialistë e komunistë, pushtetarë të tashëm e të atëhershëm, kundër teje, kundër Ushtrisë së ardhshme të Kosovës që Ti deshe ta bësh profesioniste, ashtu qysh ishe ti, profesionistë!

Ata, nuk e deshën USHTRINË, e deshën pushtetin, postet politike, paranë, dhe fituan POSHTËRSINË, nënshtrimin e nënçmimin.

Fatkeqësisht, shkove edhe Ti, sikurse shumë të tjerë para e pas Teje, me ndihmën e ”shtetit” shqiptar që KURRË nuk u bë shtet , sikurse edhe ”ushtria e Kosovës”, sikurse edhe ”shteti i Kosovës”.

Kisha dashur, shumë kisha dëshiruar që nesër ta uroj 68 vjetorin e lindjes e jo 18 vjetorin e vdekjes i nderuari, miku im Ahmet Krasniqi.

Të vranë, po ti s`vdiqe!

Ti rron në zemrat tona, faqebardhë!

Sinan Kastrati

Suedi, Malmö, 20 shtator 2016

sinan.kastrati@hotmail.com

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...