Published On: 6 Qershor, 2016

Në Kosovë ndalohet konsumimi i pijeve energjike nën moshën 18 vjeç?

Komisioni për Shëndetësi, Punë dhe Mirëqenie Sociale do të organizojë debat me temën: “Iniciativë e të rinjve për ndalimin e konsumimit të pijeve energjike nga personat nën moshën 18 vjeç’’.

Po ashtu në mbledhjen e këtij komisioni në rend të ditës janë shqyrtimi i Projektligjit për regjistrimin dhe ofrimin e shërbimeve dhe masave për punësimin e të papunëve, punëkërkuesve dhe punëdhënëseve si dhe shqyrtimi i Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit Nr. 03/L-019, për aftësimin, riaftësimin profesional dhe punësimin e personave me aftësi të kufizuara.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...