Published On: 1 Gusht, 2017

Në këtë vend turistët zgjohen herët për të zënë shtretërit e preferuar, ndodhin edhe përleshje (Video)

Në Gran Canaria të Spanjës, turistët të cilët kanë shkuar për pushime nuk janë të qetë.

Në disa pamje të publikuara, ata shihen duke vrapuar për të zënë shtretërit e preferuara afër pishinës, në momentin kur dyert hapen për të hyrë.

Madje, ata edhe janë përleshur duke e zënë të njëjtën hapësirë. “Veprime fëmijërore të turistëve, që paguajnë çmime të larta dhe nuk mund të jenë të qetë në resortin luksoz”, është një koment lidhur me rastin.

Për ta kuptuar më mirë këtë veprim që ata e bëjnë zakonisht, shihni videon më poshtë:

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...