Published On: 31 Maj, 2017

Në Gjilan dhe Anamoravë nuk po i jepet hapësirë të rinjëve

Driton Tali

Problemi me Gjilan dhe Anamoravën në përgjithësi është mosdhënia hapësirë të rinjëve.

Kjo duhet ndryshuar patjetër!!!

Gjeneratat e moshuara dhe të harxhuara duhet t’ju japin më shumë hapësirë të rinjëve.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...