Published On: 7 Shkurt, 2016

Në fshatin Bibaj, formohet Nëndega e Ballit Kombëtar Demokrat

Balli Kombëtar Demokrat - Nëndega e fshatit BibajShkruan, Nexhmedin Reçica

Në fshatin Bibaj të komunës së Ferizajt sot ishte ditë feste. Në një ambient të hareshëm, banorët e fshatit mbajtën Kuvendin Themelues të Nëndegës së Ballit Kombëtar Demokrat. Të pranishmit zgjodhën për Kryetar të Nëndegës Danush Hysenin, Nënkryetar u zgjodh Besim Pira, me detyrën e Sekretarit u ngarkua, Halit Aliu, ndërsa Arkatar, Florim Hyseni. Anëtarë të Kryesisë së Nëndegës u zgjodhën edhe Sherif Ndrecaj, Fatmir Hyseni, Emrush Hyseni, Gjelal Hyseni dhe Agim Hyseni.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...