Published On: 8 Korrik, 2017

Në Dukagjin nis korrja e afro 9 mijë hektarëve grurë!

Gjatë tri javëve të ardhshme në fushat e bukës të komunave të Pejës, Istogut, Klinës dhe Deçanit do të zhvillohet fushata e sivjetme e korrje-shirjeve, që kanë nisur pak me më vonesë se zakonisht.

Në të katër komunat sipërfaqet e mbjella nuk kanë ndryshuar shumë nga ato që kanë qenë të mbjella me grurë nga viti i kaluar, shkruan sot Koha Ditore.

Në të katër komunat ka të mbjella mbi 8 mijë e 200 hektarë tokë me grurë. Mirëpo, për shkak të kushteve të dobëta klimatike që ishin muajin e kaluar, kjo fushatë ka nisur pak me vonë sesa që ishte planifikuar. Prej katër komunave, më së shumti sipërfaqe të mbjella me grurë janë në Komunën e Klinës.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...