Published On: 23 Gusht, 2017

Në disa foto të publikuara nga Jeta Osh Qef tregohet sesi një bionde në mes të ditës pikërisht në anë të autostradës ul mbathjet dhe mbaron punë shpejt e shpejt. Makina që ajo drejtonte ishte me targa shqiptare. Ky ëshët rasti konkret kur shembuj të tillë përfundojnë në vesh të të huajve dhe etiketohemi si popull i pakulturuar kudo që shkojmë. “Prsh nga Vora, ne mes te autostradës. Mbarovi pun, iku. Kishte targa shqiptare”,-shprehet djali për JOQ.al. t

  • Në disa foto të publikuara nga Jeta Osh Qef tregohet sesi një bionde në mes të ditës pikërisht në anë të autostradës ul mbathjet dhe mbaron punë shpejt e shpejt.

Makina që ajo drejtonte ishte me targa shqiptare.

Ky ëshët rasti konkret kur shembuj të tillë përfundojnë në vesh të të huajve dhe etiketohemi si popull i pakulturuar kudo që shkojmë.

“Prsh nga Vora, ne mes te autostradës. Mbarovi pun, iku. Kishte targa shqiptare”,-shprehet djali për JOQ.al.

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...