Published On: 6 Tetor, 2016

Në burgun e Kumanovës diplomohen 22 të burgosur

Gjithsej 22 të burgosur të sistemuar në burgun e Kumanovës, kanë fituar sot certifikatë për kryerje të trajnimit për bravëpunues dhe bukëpjekës.

10 nga të burgosurit kanë fituar certifikantë për bravëpunues, kurse 12 për bukëpjekës. Në certifikimin solemn të të burgosurve mori pjesë ministri i arsimit dhe shkencës, Pishtar Lutfiu, përfaqësuesja e përhershme e UNDP-së, Luisa ëinton, etj.

Pjesëmarrsit paralajmëruan vazhdimin e këtij projekti për t’u shndërruar në praktikë të rregullt edhe në burgjet tjera të Maqedonisë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...