Published On: 7 Shtator, 2016

Në “AKADEMINË E KOPILAVE” asnjë shqiptarë nuk reagoj

Nga Vebi Xhemaili

Në “AKADEMINË E KOPILAVE”.
Të lutem fol drejt, ka një thënie të popullit, “Ri shtrembët e fol drejtë”. Akademikët Shqiptarë ishin prezentë në sallë kurë foli kolegu i tyre me origjinë vëllehe edhe ata nuk e hapën gojën edhe pse i dëgjuan referatet e këtyre akademikëve që ishin tejet ofenduese për krenarin; shqiptare, duke vjedhur origjinën e Nënës Terezë , në “AKADEMINË E KOPILAVE”.
Dy shqiptarë jo që nuk reaguan të mbrojnë dinjitetin e tyre dhe të gjithë shqiptarëve, por ndejën aty deri në fund duke dëgjuar falsifikim e historisë tonë kombëtare se Shkupi në atë kohë ka qenë edhe qytet i Maqedonisë, që në atë kohë kur ka lindur Nëna Terezë, fare nuk ka ditur kush për këtë term të trilluar nga bandat komuniste 1944-1945, Përveç emrit Dardani dhe Kosovë me kryeqytet Shkupin.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...