Published On: 26 Shkurt, 2016

Ndodh në internet, këto shiten çdo 7 sekonda

Roli i internetit të faqet e tregtisë online është gjithnjë e më i rëndësishëm, edhe në faqe të veçanta si ajo e “eBay”. Vetëm kjo faqe në 2015-n është regjistruar një artikull të shitur çdo 7 sekonda, nga kategoria “pjesë këmbimi dhe aksesorë”.

Që nga gomat, vajrat, dritat, frenat, panelet, e deri tek karoceritë, gjithçka e blerë online.

Komoditeti, zgjehjet e shumta, dhe çmime shpesh të leverdisshme, janë faktorët që çojnë në këto shifra.

Pikërisht tregu gjithnjë në rritje ka sjell dhe një vëmendje dhe energji më të madhe të faqeve të tilla.

Por nga ana tjetër edhe kompani të ndryshme duke parë blerjet e shumta online, po investojnë gjithnjë e më shumë në këtë sektor.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...