Published On: 14 Mars, 2016

Ndihmojeni Oltisarin 2 vjeçar, vuan nga një lëndim në tru

Oltisar Demaj 2 vjeçar, nga Fshati Koretin të Kamenicës ka nevojë për trajtim jashtë vendit kryesisht në Itali. Oltisari ka një lëndim në tru dhe për trajtim jashtë vendit i duhen vetëm 10 mijë euro. Familja e tij është duke bërë apel për ndihë.
Ky është apeli i familjes së fëmijës

Apel për ndihmë

Oltisar Demaj 2 vjeçar , nga Fshati Koretin të Kamenicës ka nevojë për trajtim jashtë vendit kryesisht në Itali Oltisari ka një lëndim në tru dhe për trajtim jashtë vendit i duhen ( 10 mijë euro ) andaj vllezër dhe motra , ti dalim ne në ndihme këti engjulli.

Parat mund ti transferoni në këtë gjirollogari në Raiffeisen Bank dhe për kontakt mund të kontaktoni me babain e Oltisarit Fatlind Demaj.

Nr për kontakt: 045-520-754

Presim ndihmen tuaj Xhirollogaria 1501090003546490 Sëift code RBKOXKPR

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...