Published On: 13 Gusht, 2016

Ndërkombëtarët e dinë, ne flejmë mbi ari. FORCA SHQIPE THUAJ JO NËNSHTRIMIT

Zijadin Brahimi

DERI KU ËSHTË KUFIRI ?

Unë me sa mbajë mend që nga vti 1981 e deri me fillimin e luftës frontale 1998/99,shqipëtaret edhe nën pushtuesin Serbë ka pasur një kufi.Tani qe 17 vite hiq 2004 qe 12 vite,nuk janë ka e dinë deri ku është kufiri.Edhe Rugova sa i ka prijë me metoda paqësore,një pjesë e Qytetarëve të pa knaqur e kan ditur se kufiri është kalue dhe vijat e kuqe kan kalue,nuk kanë qëndruar duarkryqë,kanë lëvizë kanë organizue,kanë punue ,janë burgosur,kundër Serbisë. Atëhere mendonim se çka kemi me humbur,përveq Robërisë. Tani 95 % e qytetarëve të Kosovës çka kanë me humbë ma shumë se: -Varfëri -Pesimizm -Frigë -Nepotizm -Krim -Kriminalitet -Korrupsion -Prostucionin jo Legal -Fajde -Aferave të Përgjimit të Kreut Shtetëror (Afera të kapjes së shtetit) Hiq Profesorët Universitarë,Prokurorët,Gjyqëtaret,dhe ndonjë Agjension të pavarur,të gjithë të punësuarit,si në sektorin publikë njëashtu edhe sektorin privatë,rreth 90 % e të punësuarve janë të futur nëpër Kredi nëpër Banka Komerciale,dhe kur të vie 10 ditë para se të marrin rrogat këta futen në borgje sepse s’ja mbërrin rroga me kalue muajin,dhe bëjnë këso jete. Atëhere të dashur vëllëzer dhe motra,qka keni me humbur ma shumë se këto që ceka,a e dini se ku është kufiri i Durimit,a nuk jeni JU ata të cilët me duarë thatë e Kundërshtojshi Serbinë. A kaq shumë ju ka hyrë friga në palcë,sa skeni vullnet dhe skeni se kujtë ti shkoni mbrapa,se të gjitha Partitë Ju duken të njejta. Koha e qetë Liderin,me rëndsi është që të jeni qytetarë aktivë i dini të gjitha këto dhe ndëgjoni edhe Përgjimet e kreut Shtetërorë të cilit pa kurrfar Turpi përgjigjet:”Pse a është keq me punsuar njerzë ” të gjithë familjarë,militant partiakë,këtu me e,pa konkursë me e,pa profesion,ATA I PUNËSON Shefi i Shefave Adem GRABOVCI. Andaj të dashur bashkëvendës e mi,zgjohuni së paku për hirë të fëmijve tanë,sepse kështu me këso Qeverie,Presidenti e Kryetari Parlamenti,të korruptuar,hajna,Kriminela dhe spiuna të huaj,nuk kemi prespektivë as për vete e lëre ma për fëmijët tanë. Mentaliteti i tyre Neo-Komunistë,se sa të janë gjallë nuk zbresin nga fronti si marshall Tita do kohë,apo si Mbretër. Këta skan as Fytyrë,Moral,Sinqeritet,Korrektsi,Parime,për ta gjithëqka është bërë LEKË,Këta kan harruar Gjakun e Derdhur për Kosovë,Mundin dhe Sakrificën qindra vjeqare,këta i kanë Eliminue.Kuadrat,Me Vrasje gjatë e mbas luftës,me shantazhe, me burgosje me detyrim marrjen e gyrbetit,sepse skan pas zgjidhje nga të dy klanet: -Klani i Zemunit-Udhëheqës Isa Mustafa-Dhelpëra -Klani Pronto-Uddhëheqës Hashim Thaqi-Gjarpëri Kanë shitur ,pasurit e Kosovës dhe i kanë blerë njerzit e dy klaneve,si të ZEMUNIT njëashtu edhe Klani PRONTO Ska mbetur tjetër veq nëse na detxrojnë me dhanë gjakë e këta tani edhe gjakun me naj shitur. Merri dy krahët kan eliminue njerzit meritor dhe kan shti do Papaka që kurrë Jo sju thojnë patronve të vetë. Dhe jeni Dëshmitarë se ku jemi,flejmë mbi ari, e vendi më i varfër në Evropë e ka fundi në Botë. Kufiri është kalue,andaj të Zgjohemi nga Amullia që na ka kaplue,se Shqipëtaret,kurrë nuk e ka prenue nënshtrimin Kemi Forcë,të Drejten,Vërteten e kemi nga veti andaj FORCA SHQIPE PËR NDRYSHIME.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...