Published On: 22 Janar, 2016

Ndalohet të bëjë seks pa e njoftuar policinë 24 orë përpara

  • Një burrë në Jork të Britanisë së Madhe është ndaluar që të bëjë seks me një grua, vetëm nëse e njofton policinë 24 orë më parë.

Burri, emri i të cilit nuk publikohet për arsye ligjore, duhet të informojë policinë për emrin e gruas, me të cilën do ketë kontakt seksual.

Oficerët e policisë kanë vendosur edhe kontroll mbi mënyrën se si ai e përdor internetin dhe theksojnë se ai duhet t’i njoftojë për çdo pajisje që ka në pronësi.

Në rast se ai shkel këto rregulla, dënohet me pesë vite burg.

Policia thotë se e ka lëshuar këtë urdhër, pavarësisht se burri nuk është dënuar për krime seksuale.

Megjithatë urdhra të këtij lloji lëshohen zakonisht kur policia ndjen nevojën e mbrojtjes së publikut.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...