Published On: 31 Maj, 2017

NATO ka bërë një video promovuese për Shqipërinë, si një vend i bukur dhe një aleat i fuqishëm i saj!

Shqipëria me krenari bën pjesë në Aleancën Euro-Atlantike NATO. Ky bashkim i forcave perëndimore kundrejt rreziqeve të shteteve terroriste është një garanci për shtetin tonë.

NATO ka realizuar një video ku përshkruan Shqipërinë dhe interviston disa nga figurat poltike, gjithashtu duke pasqyruar bukuritë natyre dhe forcën tonë ushtarake.

Shqipëria duke marrë parasysh se është një shtet i vogël ka një fuqi të madhe dhe bën pjesë në aleancë duke qenë dinjitoze me rolin dhe angazhimin e saj./Shqiperiaime.al

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...