Published On: 30 Prill, 2017

Nat e gjatë e dashurisë …..

Lime Kota

Nat e gjatë e dashurisë …..

Një natë fort ishin kapur
Harruan dhe derën hapur
Bërtit ai e bërtit ajo
Bërtit të keqen e nënës ooooo

Një moment kur mbajti frymën
Ndien lart hungërimen
Njëri mbi u kishte hypur
Njësh me ta u ishte ngjitur

Ki në mes s’lëvizte dot
I bllokuar lart e poshtë
Ai lart ja kish këllit
Ki i ziu veç bërtitte

Le seç vajti veç të shoq
Zu bërtiti dhe ajo poshtë
Nuk dij gjë për të qe gjeti
Ajo zu bërtiti nga qejfi …..

 

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...