Published On: 10 Korrik, 2017

Naser Rugova: LDK do të ishte më mirë të mbetet në opozitë

Deputeti i zgjedhur nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Naser Rugova, ka vlerësuar se partitë politike janë fragmentarizuar, degraduar dhe nuk po e dinë çfarë pozicioni kanë në shoqëri.LDK

Rugova ka thënë se fragmentarizmi i tyre ka bërë që ato të humbin elektoratin e tyre, duke u shndërruar “në parti klienteliste”.

Sipas Rugovës, përgjegjësinë më të madhe në këtë aspekt e ka Lidhja Demokratike e Kosovës, e cila, përveç se është partia ma e vjetër në Kosovë, është pjesë e Partive Popullore Evropiane.

Duke folur për krizën institucionale në të cilën mund të hyjë Kosova, Rugova ka thënë se zgjidhja më e mirë për ‘në do të ishte që ajo të mbetet në opozitë, për të vazhduar me një organizim të madh në zgjedhjet e ardhshme lokale.

Kuvendi i Gjilanit miratoi emrimin e rrugës: "Mërgimtarët e Gjilanit" në shenjë nderimi e falënderimi për kontributin e juaj për Lirinë, Pavarësin dhe Republikën! #Mirësevini n'shpi!
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...