Published On: 7 Maj, 2016

Nait Hasani me kritika të ashpra: PDK si Partia Komuniste!

Deputeti i PDK-së, Nait Hasani ka thënë se shumë anëtarë të PDK’së janë të pakënaqur me sistemin qënror dhe lokal. Ai ka potencuar se ata s’po guxojnë të flasin për shkak se u rrezikohet jetesa.

Sidoqoftë, Hasani ka thënë se PDK edhe partive komuniste ua ka dërguar me mbyllje të lidershpit. Ka thënë se edhe Ministrat në këtë parti janë ndërruar më shumë në sistemet njëpartiake nëpër botë.

“Partitë me njerëzitë e pazëvendësusherm kanë humbur në cdo mënyrë – të pazëvedësushëm kanë qenë vetëm komunistët dhe unë nuk dëshirojë që PDK të bëhët një kësi parti.

“Ministrat  janë ndërruar më shumë në sistemin komunist se tek ne”, ka shtuar ai.

“Në këtë sallë janë shumë të pakënaqur me zhvillimet politike dhe me politikën qendrore dhe lokale..janë shumë që dëshirojnë të flasin por janë ngushtë me financat dhe nuk guxojnë të flasin”, ka shtuar ai.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...