Published On: 21 Shkurt, 2016

Mytaher Haskuka, jemi kundër segregacionit

 

Mytaher Haskuka

Ky është Bernie Sanders njëri nga kandidatët për President të Amerikës nga radhët e demokratëve. Ai është duke u arrestuar nga policia amerikane për protestë kundër segregimit (ndarjes) racor në universitet. I pyetur për këtë arrestim ai tregon që është arrestuar shumë herë ngase gjithmonë ka qenë kundër padrejtësive.

Ne sot po arrestohemi ngase jemi kundër Zajendicës, një marrëveshje për ndarje etnike (segregim) të Kosovës, këtë e vërtetoi edhe vendimi i Gjykatës Kushtetuese. Prandaj ne nuk do të lodhemi së protestuari derisa nuk ndalen plotësisht këto padrejtësi kundrejt Kosovës dhe kundrejt fëmijëve tanë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...