Published On: 21 Maj, 2016

Mustafa: Përkrahja e “Made in Kosova” fuqizon ekonominë e Kosovës

Kryeministri i Kosovës, Isa Mustafa përmes një postimi në Facebook ka thënë se kampanja “Made in Kosova” është një mundësi e mirë për shoqërinë kosovare që të kontribuojë në forcimin e ekonomisë.

“Kampanja e lansuar para disa ditëve, “Made in Kosova”, paraqet një mundësi për kontribut të të gjithë shoqërisë në forcimin e ekonomisë së vendit”, ka shkruar ai në Facebook.

Përkrahja e kësaj kampanje, sipas tij e fuqizon Kosovën në realizimin e suksesshëm të MSA-së, në rritjen e qëndrueshme ekonomike, në gjenerim të vendeve të punës dhe në njohjen e Kosovës përmes produkteve tona cilësore.

Ai më tutje shton se, “Zyra ime e ka përkrahur këtë kampanjë dhe do të vazhdojë të përkrah prodhuesit vendorë deri në realizimin e plotë të ‘Made in Kosova’”
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...