Published On: 17 Maj, 2016

Mustafa: Për integrime evropiane kemi konsensus shoqëror e politik

Kryeministri i Kosovës Isa Mustafa, në konferencën e organizuar lidhur me Marrëveshjen e Stabilizim Asocimit në Prishtinë, ka thënë se BE është partneri më i fuqishëm ekonomik për Kosovën
Ai ka thënë se MSA është kontratë për zhvillim ekonomik të Kosovës, kontratë për hapjen e vendeve të reja të punës, për shtet ligjor dhe zhvillim të demokracisë.

“MSA është marrëveshje shumë e rëndësishme drejt integrimit evropian e cila kërkon reforma të mëdha”, është shprehur kryeministri.

“Kosova është e pa lëkundur dhe ka një koncensues  shoqëror dhe politik për integrim evropian”, ka thënë Mustafa.

 Mustafa ka shtuar se nuk duhet të kemi brengë se aplikimi i MSA-së për Kosovën do të ndikojë në buxhetin e Kosovës.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...