Published On: 24 Janar, 2016

Mustafa merr mbështetje në Mitrovicë

  • Si edhe në komuna tjera të Kosovës, edhe në Mitrovicë, sot ka qëndruar për një takim me strukturat e Lidhjes Demokratike të Kosovës, kryetari i i LDK-së, njëherësh kryeministri i Republikës së Kosovës, Isa Mustafa.

Edhe në këtë takim, siç thuhet në komunikatë, bashkpartiakët i dhanë mbështetje qeverisjes së mirë të kryetarit të tyre dhe kryeministrit Isa Mustafa.

“Në kuadër të procesit të forcimit të strukturave të Lidhjes Demokratike të Kosovës, dhe me qëllim të realizimit të programit politik dhe reformave partiake, sot në Mitrovicë u zhvillua një takim me strukturat e degëve të LDK-së në këtë rajon, ku bëjnë pjesë degët partisë të Mitrovicës, Vushtrrisë, Skenderajt, Çabrës dhe Leposaviqit”, thuhet në komunikatë.
Po ashtu, siç njofton LDK, gjatë takimit u zhvilluan diskutime kualitative lidhur me proceset reformuese brenda partisë, si dhe u dhanë propozime për ndryshime statutare lidhur me funksionimin e Forumit të Rinisë dhe strukturave të tjera, në funksion të rritjes së fuqisë dhe demokracisë brenda LDK-së.
Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, çmoi lartë kontributin e anëtarëve të partisë në degët e këtij rajoni dhe më gjerë, për kultivimin e demokracisë dhe rritjes së mëtejshme të Lidhjes Demokratike të Kosovës.
Në këtë kontekst, kryetari Mustafa tha se qëllimi themelor i takimeve në të gjitha strukturat e LDK-së është fuqizimi i funksionimit të organeve, të anëtarësisë, të degëve dhe nëndegëve, me qëllim të forcimit të rolit dhe aktiviteteve të strukturave të LDK-së.
Mustafa, po ashtu, theksoi prioritetet e Qeverisë së Kosovës për vitin 2016, duke shprehur përkushtimin e plotë për zhvillim ekonomik, integrime evropiane dhe forcimin e gjithanshëm të institucioneve demokratike, me përkrahjen e qytetarëve dhe të partnerëve ndërkombëtarë, Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian.
“Drejtuesit dhe anëtarët e strukturave të LDK-së në rajonin e Mitrovicës, shprehën mbështetjen e tyre për punën dhe përkushtimin e Qeverisë së Kosovës të drejtuar nga kryeministri Isa Mustafa për zhvillimin e vendit, për proceset integruese evropiane dhe avancimin e gjithanshëm të ndërtimit të shtetit”, thuhet në kumtesë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...