Published On: 11 Shkurt, 2016

MURTAJA E ZEZË!

 

Ky kryeministër i cili, më mirë e flet dhe e shkruan gjuhën serbe, se sa gjuhën shqipe.

Ky zv.Kryeministër, i cili publikisht deklarohet të bëhet president i Kosovës, duke qenë spiunë (së paku deri më tash nuk e ka demantue).

Nga ky binom udhëhiqet Qeveria dhe sundohet Kosova.

Të dytë dalin nga shkollat e: z.Isa Mustafa, nga shkolla e UDB-së dhe shkolla e Kumrovcit.

z.Hashim Thaçi nga shkolla e SHIK-ut.

Ky binom i politikës Kosovare, nuk mendojnë për dorëheqje, përkundrazi zv.Kryeministri insiston të zgjidhet president, vetëm nëse kanë një presion nga miqtë tanë Euro-Amerikan po,japin dorëheqje.

Kryeministri z.Isa Mustafa, është në gjendje me krijue gjakderdhje, dhe mos mi lëshue pozitën.

Ky është mentaliteti i këtij Kryeministri i ndërtuar që nga sistemi totalitarë.

Në vitin 1988, e tërë Kosova ishte ngritur në këmbë, kërkohej dorëheqja e z.Rrahman Morinës dhe dy të tjerëve dhe ky z.Rrahman Morina nuk dha dorëheqje.

E Kryeministri i tanishëm i Kosovës shtet të pavarur z.Isa Mustafa ishte ministër i z.Rrahman Morinë diku deri në vitin 1990.

Është në gjendje, të sajon gjëra perfide, që pastaj ti akuzojë të tjerët.

Të dashur bashkëkombës, ky mentalitet qeverisës është i instaluar dhe duhet një mobilizim i përgjithshëm për ta larguar njëherë e përgjithmonë këtë Murtajë të Zezë.

 

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...