Published On: 5 Janar, 2016

Murati: Mësohuni se si të ankoheni

  • I pari i Ministrisë së Diasporës Valon Murati përmes Facebookut ka ftuar bashkatdhetarët që të bëjnë ankesa dhe të identifikojnë agjencitë e turistike pre e të cilave ata kishin rënë gjatë kthimit në atdhe.

Lidhur me këtë ministri Murati ka dhënë këto udhëzime:

Të nderuar bashkatdhetarë, të gjithë ju që këto ditë keni rënë pre e mashtruesve të agjencive turistike gjatë kthimit nga Kosova në vendet ku punoni, në mënyrë që t’ia lehtësoni edhe Ministrisë së Infrastrukturës në trajtimin e kësaj problematike, klikoni në http://ëëë.mi-ks.net/sq/aviacioni-civil për të bërë ankesë zyrtare.
Në këtë link hapeni “Formularin e BE-së për ankesat e udhëtarëve nëpërmjet ajrit” si dhe më poshtë hapeni linkun i cili shpjegon procedurat e ankesës. Duke u ankuar e ndihmoni procesin e identifikimit të keqbërësve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...