Published On: 29 Janar, 2016

Murat Jashari (3): Ekonomia e vendit është në duar të shqipfolësve dhe serbëve fatkeqësisht. Hashim! A hyne bashkë me Mishkoviqin për ta marrë operatorin e 4-të celular në Shqipëri?

 

 1. Për heqjen e embargos përveç nënshkrimit, Rugova a bënte lobimi për Serbinë !?
 1. Rugova çdo kund thoshte Serbia po vuan nga embargo, por Kosova po vuan edhe me shumë, a ishte kështu Z. Thaqi?
 1. Pas heqjes së embargos, Serbia a tërheqi ushtrinë nga Kroacia, nga Bosnja dhe i dërgoj në Kosovë?
 1. Serbia dërgoj ushtrinë, paramilitarët, policinë, refugjatë serb të Bosnjës, të Kroacisë në Kosovë, a është e vërtet ?
 1. A e mbushi Serbia Kosovën me forcat e veta ?
 1. Serbia, a e konsolidoj pozicionin e vet në Kosovë ?
 1. Serbia, a i përqendroj të gjitha shërbimet sekrete në Kosovë dhe Shqipëri?
 1. Serbia, a kishte arrit të krijoj SHIK-un me Bashkim Gazidedën, Mehmet Krajën, Xhavit Halitin, Ramë Maraj, Kadri Veseli, Ismet Kryeziun etj …apo jo ?
 1. Ismet Kryeziu ishte në LFRK, LKÇK, LPK, LDK por a ishte edhe këshilltar i Rugovës (kjo ndodh me agjentet e nivelit të lartë prezent në 2 -3 organizata LFRK dhe në LDK) ? shok i ngushtë i Xhavit Halitit.
 1. Ibrahim Rugova ishte shumë mirë i informuar nga Ismet Kryeziu se çka ndodhte me UÇK në Shqipëri !!!
 1. Kishte informacione nga zyra e LDK-se në Tiranë?
 1. Serbia kishte investuar në ardhjen e Berishës në pushtet me 60 milion marka sipas deklaratës së Millosheviqit në 1993?
 1. Pasi ishte përfunduar lufta me Bosnjën dhe Kroacinë në fund të vitit 1996 fillim te 1997, Serbia ishte e përgatitur për të luajtur lojën e vete, apo jo ?
 1. Serbia dhe Greqia, a kishin përgatitur luftën civile në Shqipëri Jug dhe Veri (Tosk/Geg)?
 1. Po të pyes ty ! Pasi je pjesë e shërbimit serb, ndoshta je në dijeni për këtë lojë ?
 1. Kemi shume elemente të provave që piramidat financiare ishin organizuar nga shërbimet serbe dhe greke, apo jo ?
 1. Sot dihet publikisht se Arkani ka ardhur disa herë në Shqipëri dhe është takuar me Bashkim Gazidedën për çështjen e piramidave, a është kështu Z. Hashim Thaqi ?
 1. Është e njëjta gjë për Apostolos Vavilis i shërbimit grek ?
 1. A ishte qëllimi i Serbisë lufta civile në Shqipëri për t’i pasur duart e lira për veprim në Kosovë ?
 1. Por fati ynë ishte intervenimi i shpejt i Italisë, e cila nuk kishte interes në një Shqipëri të destabilizuar e cila dërgonte vala refugjatësh përtej Adriatikut, apo jo ?
 1. Në këtë rast, a na shpëtoj Italia nga lufta civile?
 1. Shërbimi i Shqipërisë SHIK-u i krijuar nga Berisha, a kishte detyrë të siguroj Shqipërinë ?
 1. Misioni i një shërbimit si SHIK-u, a është të mbrohet shteti ?
 1. Misioni i një shërbimit si SHIK-u, a është te luftohet armiku i brendshëm dhe i jashtëm ?
 1. Pse dështoj SHIK-u i Berishës në ruajtjen e qetësisë në Shqipëri ?
 1. SHIK-u i Berishës faktikisht e organizoj shkatërrimin e Shqipërisë?
 1. Formuesit e SHIK-ut ishin antishqiptarë, a është kështu?
 1. SHIK-u i Shqipërisë organizoj piramidat në Shqipëri me shërbimet serbe dhe greke ?
 1. SHIK-u i Shqipërisë organizoj shkatërrimin e Shqipërisë dhe dhe deshi luftën civile ?
 1. SHIK-u i Xhavit Halitit,Bashkim Gazidedës, Kadri Veselit vranë patriotët në Shqipëri.
 1. Po ju tregoj unë, sepse SHIK-u ishte krijuar nga Serbia nga Stanishiqi (daja Damir Fazlliqit), Simatoviqi, Xhavit Haliti, am Maraj me UDB-ashët e tjerë ?
 1. Do të thotë shërbimi sekret i Shqipërisë ishte dhe është sot në duar të Serbisë dhe Greqisë apo jo ?
 1. Elementet anti-shqiptar të avancuar nga Bashkim Gazideda dhe Sali Berisha kane pastruar organet e sigurisë nga patriotët shqiptarë, kështu që në SHIK kane dominuar agjentët serbofil dhe grekofil.
 1. Kjo është situata reale në Shqipëri, si Partia Socialiste ashtu Partia Demokratike nuk ishin dhe nuk janë kombëtare.
 1. Nuk ka djathtist dhe majtist në tokat shqiptare !
 1. Ky koncept djathtist dhe majtist është përgatitur nga UDB-a e Serbisë!?
 1. Si LPK-ja, si LKK, ashtu LDK-ja, a kanë qen të gjithë komunistë?
 1. Në Kosovë, Lidhja Komuniste e Kosovës ishte në pushtet .
 1. Me vone LKK transformuar në LDK prapë ishte në pushtet nën ombrellën e okupimin serb, a është kështu ?
 1. Çdo okupator krijon shtresën e bizismenëve të vet.
 1. Çdo okupator favorizon ekonomikisht njerëzit e vet !?
 1. Çdo parti në pushtet forcon njerëzit e vet, si PDK-ja sot, si LDK dje ?
 1. PDK-ja sot kontrollon gjitha monopolet të import/eksportit dhe të ekonomisë vendore nëse nuk gaboj ?
 1. Kush janë ata të PDK që kontrollojnë bizneset në Kosove ?
 1. A janë SHIK-asit personat më të besueshëm të pushtetit dhe si të tillë mbajnë ekonominë e vendit në dorë ?
 1. Në kohën e LDK SHIK-asit janë thirr UDB-ash, apo jo ?
 1. UDB-ashet dje, SHIK-asit sot kontrollojnë firmat, bankat, bizneset, apo jo ?
 1. SHIK-asit janë djathtistë sepse e kanë kapitalin e Kosovës në duar të veta.
 1. SHIK-asit a janë kapitalistët e sotshëm?
 1. Në kohën e LDK, UDB-ashet ishin kapitalistë ?
 1. PDKj a kontrollon biznesin legal dhe ilegal?
 1. PDKj a kontrollon makro-ekonomin e Kosovës ?
 1. Sot PDK-ja, dje LDK-ja favorizuan njerëz e vet, apo jo ?
 1. Kush e kishte „pushtetin“ para lufte ?
 1. Kush ishin ata bizismen të fortë para lufte ?
 1. A e kishte pushtetin LDK-ja dhe pushtuesi serb ?
 1. LDK-ja dhe Serbia ushtruan pushtetin e tyre për të krijuar shtresën e tregtarëve të vet si: Bexhet Pacolli, Ramiz Kelmendin, Ekrem Lluka etj… a është kështu ?
 1. Millosheviqi, a kishte mandatuar në besim Bexhet Pacollin të qeverise me Trepçën përmes filialit « IMPEX » të Mabetexit bashkë me aksionar grek apo jo ?
 1. Bexhet Pacolli si oficer i KOS-it (kjo është folur me një emision në TV serb në Beograd) bashkë me ESAT PUSHKAR nga Bosnja dhe me Damir Fazlliqin, Mishkoviqin, Amoviqin, Tesiqin a privatizuan gjithë Shqipërine ?
 1. A ishte arsye pse Berisha largoj Barhi Shaqirin nga SHISH-i ?
 1. Bahri Shaqiri (bashkë me SHBA), a kishte hetuar dhe kishte krijuar dosje për lidhjet e familjes Berisha me sekserët serb ?
 1. Për 7 vite, sekserët serb Mishkoviq, Fazlliq, Tesiq, Amoviq arrijnë të kontrollojnë sektor të tëra të ekonomisë së Shqipërisë i : portet, energjinë, nafta, shkëmbimet tregtare etj…
 1. A reaguan amerikanët pas heqjes së Bahri Shaqirit ?
 1. Pse Amerika reagojë?
 1. Shqipëria është në NATO, por ndikimi i Serbisë dhe i Rusisë është shumë i madh, a është shqetësuese kjo për SHBA-të ?
 1. Roli i drejtorit të ri Visho Lika në fazën e parë, a do të jetë pastrimi i dosjeve komprometuese për Berishën ?
 1. Në fazën e dytë, roli i Visho Likës a do të jetë spastrimi i punonjësve patriot të SHISH-it ?
 1. A është edhe Esat Pushkari i shërbimit serb si Bexhet Pacolli i afërt me Fazlliqin ?
 1. Fazlliqi është nipi i Stanishiqit i cili krijoj SHIK-un e Shqipërise dhe Kosovës.
 1. Fazlliqi është nipi Stanishiqit i cili e vu Berishën në pushtet më 1992, apo jo ?
 1. Fazlliqi është ndërlidhësi i shërbimit serb në Shqipëri, apo jo ?
 1. Fazlliqi është financuesi i fushatës zgjedhor të Berishës të 2005, apo jo ?(30 milion euro)
 1. A privatizuan firmën me qindra miliona AMRO në Shqipëri dhe ende sot nuk kane dhënë asnjë cent ?
 1. A morën ALBPETROL gati një miliardë dollar duke konstruktuar një konsorcium të komplikuar për t’i fshehur pronarët e vërtetë ?
 1. A privatizoj Fazlliqi 50 000 hektar tok në bregdetin shqiptar ?
 1. Shumica dërmuese të milionërve të cilët i kanë bankat, sigurimet dhe kapitalin e Kosovës janë të lidhur ngushtë me Serbinë apo jo ?
 1. Hashim! A hyne bashkë me Mishkoviqin për të marr operatorin 4 celular ne Shqipëri ?
 1. A e more licencën me Mishkoviqin pa kaluar procedurat tenderuese?
 1. A është normale se Serbia mundohet ta mbaj Kosovën me patronët e vet, me djathtistët e vet, me biznesmenët e vet, me kapitalistët e vet?
 1. Djathtistët në Shqipëri, në Kosovë janë kapitalistët që posedojnë ekonomin e vendit. Ekonomia e vendit është në duar të shqipfolësve dhe serbeve fatkeqësisht, a është kështu !!!
 1. Në Kosovë të gjithë kanë qenë komunistë si LPK-ja ashtu LDK-ja.
 1. Luftë ideologjike a mund të ketë në mesin e komunistëve?
 1. Pse ndodhë kjo ?
 1. Kjo ndodhë ndoshta se janë spiun si shefat e LDK ashtu janë edhe të PDK?
 1. Spiunët janë të interesuar të krijojnë përçarje, koklavitje në popull.
 1. Lidhja Komuniste e Jugosllavisë ose LDK-ja, a ka qenë e djathtë ?
 1. Partia e punës së Shqipërisë, a ka qenë e djathtë ?
 1. As Partia Punës, as Lidhja Komuniste e Jugosllavisë nuk kanë qenë të djathta, a është kështu ?
 1. A kanë qenë të gjithë komunistë ?
 1. Rugova a ishte elitë e Lidhjes Komuniste të Kosovës dhe të Shkrimtarëve ?
 1. A është maltretuar ndonjëherë Rugova nga Jugosllavia apo Serbia si anti-komunistë ? Jo sepse ishte në kryesi të Lidhje Komuniste të Kosovës !!!
 1. Askush në Kosovë nuk është dënuar si djathtist nga Serbia.
 1. Pse mashtroni popullin me rrena, me ideologji dhe koncepte përçarëse ?

292..Pse bëhen këto propaganda Djathtist/Majtist ? kur të gjithë kanë qenë komunist apo jo ?

293..Pse mundohen të krijojnë ndarje dhe përçarje në popull me koncepte false ?

 1. Interesi i kujt është përçarja në popullin shqiptarë ?
 1. A ka qenë interesi i Serbisë që të luftojnë shqiptarët mes veti jo djathtistët, jo majtistët ?
 1. Do të thotë shqiptarët të luftojnë njeri tjetrin (por jo Serbinë) nëse nuk gaboj ?
 1. Njerëzit që përdorin këto fjali janë vetëm UDB-asha !
 1. Qëllimi i tyre a është të krijojnë kushtet për ballafaqim mes shqiptarëve në Kosovë ?
 1. Shqiptarët të luftojnë mes veti por jo Serbinë.

 

Nga koha kur ishte kthye Gjergj Kastrioti-SKENDERBEU në Krujë në vitin 1443 (aq pyetje janë) deri më sot kishte pasë shumë tradhtarë shqiptar dhe Esat pasha Toptana. Hashimi është Esat pashë Toptani i fundit te kombi shqiptarë! 

 

Murat Jashari
Letrat ribotohen me kërkesë të autorit Murat Jasharit, si dhe me kërkesë të lexuesve.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...