Published On: 28 Janar, 2016

Murat Jashari: Ai i ke vrarë shefat e UÇK-së? A e keni plaçkitë fondin “Vendlindja thërret”

 

 • Ti Hashim tradhtari me bandën tënde Kadri Vesel, Xhavit Halit, Azem Syla a e keni bllokuar edhe parat edhe armët Adem Jasharit?

Letra e shenjtë, publike

Nga Murat Jashari

 

 1. Kush të percjellke deri në Maqedoni?
 1. A të kalojke Billal Ceka i Glloboçicës?
 1. Billal Ceka a ishte bashkëpunëtor i sërbëve?
 1. A ka fakte se ka dhunuar Billal Ceka në kufi gra shqiptare me serbë?
 1. A ka prova për një dhunim mbi një gru të martuar nga Gjakova bashke policët serb, apo jo?
 1. Do të thotë shefi i UÇK-së Hashim Thaçi qëndron sigurt tek vëllau i Arkanit, dhe kalon kufijtë me paramilitarët e Serbisë pa asnjë problem?
 1. Çka i thojnë kësaj pune?
 1. Ti Hashim Thaçi gjitha lidhjet, gjitha punët tua të orientojnë nga Serbia!
 1. Në luftë, nuk ke luftuar z. Thaçi!?
 1. Në financë, nuk ke financuar UÇK-në!?
 1. Në organizime, nuk ke organizuar asgjë në Zvicër!?
 2. Do të thotë s’ke vepruar as në Kosovë dhe as në Zvicër, apo jo?
 1. Si të takoj vendi të Drejtorit Politik të UÇK-së pa bo gjë!???
 1. Mos të takojë posti sepse ke bërë diçka tjetër?
 1. Mos të takojë posti sepse ke vrarë shefat e UÇK-së?
 1. Mos të takojë posti sepse ke vjedhur me shokët e tu fondin «Vendlindja Thërret»?
 1. Mos të takojë posti sepse e bllokove armatimin e UÇK-së në Shqipëri?
 1. Mos të takojë posti sepse e sabotove UÇK-në me armë dhe financa?
 1. Njeriu që likuidon shefat e UÇK-së.
 1. Njeriu që vjedhë paret e Ushtrisë në kohë lufte.
 1. Njeriu që rri te armiku sh`lirë në kohë lufte.
 1. Njeriu që bllokon armatimin për të dëmtuar UÇK-në në kohë lufte.
 1. Çka i thojnë atij njeriut???
 1. A i thonë tradhtar atij njeriut?
 1. A i ke bë të gjitha këto punë për interes të Serbisë?
 1. Ti a je tradhtar apo spiun apo agjent? Çka je?
 1. Me rrena, gënjeshtrat e tua ndaj popullit kam bë. Mut ke bë! Tradhti ke bë! Populli nuk te njeh. Por unë do t’i tregojë popullit se kush je.
 1. Ata që nuk të njohin mendojnë se ke vepruar diçka, por jo aktivistët e vjetër! Të gjithë aktivistët e dinë se nuk ke vepruar asgjë!
 1. Nuk ke marrë pjesë në asnjë aksion guerilë, a është e vërtetë?
 1. Kundërshtom nëse nuk janë të sakta pohimet e mija.
 1. Vetë ke deklaruar në gazeta se nuk ke vrare asnjë serb sepse nuk ke luftuar asnjë herë, a është kështu?
 1. Ke mundësi ti tregosh edhe njëherë popullit, sesi dhe kush të emëroi «Drejtor të UÇK-së» pa luftuar hiq?
 1. Aktivitete ushtarake nuk ke patur?
 1. Aktivitete tua në LPK kanë qenë shumë të vogla për mos të them hiq!
 1. Nuk je dalluar për punë të mëdha, apo jo?
 1. Nuk je dalluar për trimëri të veçantë në Zvicër (se për në luftë mos të flasim), apo jo?
 1. Nuk je dalluar për një kontribut financiar të jashtëzakonshëm, apo jo?
 1. Nuk je dalluar për një shkollë të madhe ose mençuri të jashtëzakonshëm ?
 1. Do të thotë nuk ke kontribuar me para, nuk ke kontribuar me gjak, nuk ke kontribuar me mendje dhe u bere SHEF i UÇK-së apo jo?
 1. Si ka mundësi?
 1. Ke mundësi t`ia shpjegosh popullit këtë punë?
 1. Si ka mundësi një djalë i ri si ti, pa asnjë rezultat, pa asnjë punë të kryer në UÇK të bëhet shef i UÇK-së? Dhe madje ti komandojë ata djemtë që luftonin dhe që rrezikonin jetët e tyre.
 1. A të duket kjo anomali?
 1. Si ka mundësi një person si ti që s’ka vepruar hiq në Zvicër të merrë vendime në emër të atyre që luftojshin në terren në Kosovë?
 1. Si ka mundësi të jesh shef i UÇK-së para Ukshin Hotit, Zahir Pajazitit, Adem Jasharit, Behadin Allaqit, Fehmi Lladrovcit, Sokol Dobrunes, Adem Demaçit etj… ?
 1. Si është e mundur një djalë i ri të bëhet shef për një kohë rekord pa punuar fare në ato organizata? Të avancohet në kryesi të organizatës studentore, të universitetit, të LPK-së dhe të UÇK-së?
 1. Të gjithë aktivistët që e njohin Z. Hashim Thaçin e dinë se nuk ke kurrfarë trimnie, nuk ke kurrfarë mençurie, por të gjithë e dinë se je dinak apo jo?
 1. Dinakëria, a është virtyti ose me mirë të them kualiteti i tradhtarëve?
 1. Dinakë si gjyshi i ytë Sinan Idrizi (Thaçi) oficer i OZNA-s, e i KOS-it që në kohën e vetë Drenicën e kishte sjellë në gishtë, nipi i tij Hashim Haxhi Thaçi po e sjellë krejt Kosovën në gisht me ndihmën e BIA-s e shërbimeve të shteteve të bashkësisë europjane mike të Serbisë, a është kështu?
 1. Nëse shkojmë me këtë logjik, kur janë vrarë aktivistët e parë dhe shefat e UÇK-së ti ke qenë i përzier në gjitha ato ngjarje?
 1. Pa u vrarë ata njerëz, ti nuk ishe bë kur shef politik i UÇK-së!?
 1. Kush ka patur interes të vriten krijuesit e UÇK-së !!? Dihet Serbia apo jo?
 1. Si është e mundur që ti edhe Serbia keni patur të njëjtat interesa?
 1. Ti dhe Serbia jeni përqendruar në vrasjen e krijuesve të UÇK-së apo jo?
 1. A ka patur interes Serbia të infiltroj në UÇK njerëz për ta kontrolluar?
 1. Do të thotë dikush apo një shërbim sekret t’i ka hapur rrugët për të ardhur në krye të organizatave të ndryshme apo jo!?
 1. Cili oficer i shërbimit të emëroi si drejtor politik i UÇK-së?
 1. Pa u vra Adem dhe Hamez Jashari a të kish ardhë rendi me u bo shef i UÇK-së?
 1. Pa u vra Zahir Pajaziti, Fehmi Lladrovci, Behadin Allaqi, Ali Uka etj. a të kishte ardh rendi me u bë shef i UÇK-së?
 1. A e din populli, se Adem Jashari ty Hashim të ka përzën si qenin?
 1. Ti Hashim tradhtari me bandën tënde Kadri Vesel, Xhavit Halit, Azem Syla a e keni bllokuar edhe parat edhe armët Adem Jasharit?
 1. Dhe në tjetrën anë, a e keni mbush Drenicën me lloj lloj propagande kundër familjes Jashari?
 1. A përputhet me librin e shkruar nga Nafi Çegranin një ish-punëtor të UDB-së për teknikat e shërbimit serbe?
 1. Ai shkruante se agjentët e UDB-s janë shitur si patriotë, dhe në anën tjetër kanë denoncuar si tradhtarë patriotët e vërtetë.
 1. Teknika tjetër, a ka qenë kur binte ne sy një person shume aktivë, dinamik UDB-a e ka rrethuar me njerëz të vetë ?
 1. Për një patriotë 15 spiun kanë gravituar rreth tij dhe ju kane paraqit si shok.
 1. Kur thonë 15 veta për një njeri që është spiun. Do të mbetet spiun pa qen.
 1. Populli do t’i besoj atyre 15 vetave e jo patriotit të vetmuar, të izoluar, të denigruar, të deformuar dhe te demoralizuar nga UDB-a.
 1. Ju SHIK-u e kishit rrethuar Adem Jasharin dhe e keni shkatërruar psiqikisht me propagandat e juaj.
 1. Kjo është metoda UDB-së dhe e SHIK-ut për t’i thyer shpirtërisht, për t’i zhgënjyer patriotët.
 1. Ashtu keni vepruar edhe me Behadin Allaqin?
 1. A keni thënë se është njeriu i Serbisë sepse si organizator është dënuar me pak se te tjerët, apo jo ?
 1. Ju vete kryesia e LPK-së i keni dhënë emrat e të gjithë aktivistëve, ju i keni pasur listat e anëtarëve!!!
 1. Arrestimi masive të 350 anëtareve në gusht1993, a është organizuar nga ju bashkarisht me serbët?
 1. Ju kryesia e LPK-së i keni dorëzuar listat serbëve ? Mundësi tjera nuk ka !?
 1. LPK-ja, a ka qen organizuar në celula treshe (3 veta për një celul)?
 1. Nëse një njeri arrestohet mund të flas vetëm për 2 veta, e jo më shumë !?

177.Serbia a ka mundur të percjell me qindra veta ashtu !?

 1. Por ju kryesia e LPK-së, a i keni pasur të gjitha informacionet e nevojshme për ksto arrestime?
 1. Mbledhjen e jashtëzakonshëm në Zvicër anëtaret ju kane akuzuar juve kryesinë e LPK-së për këtë tragjedi apo jo?
 1. Ju jeni përgjegjës se është zënë një kompjuter në Kosovë me emrat të aktivistëve te Lëvizjes a është kështu?
 1. Xhavit Haliti dhe të tjetër e humbën ftyrën, u bën tokë a është kështu?
 1. Ne terren në Kosovë tradhtinë e juaj ja hedhet Behadin Allaqit?
 1. Ju SHIK-u keni akuzuar si njerëz të Serbisë: Remzi Hoxhen, Jasharët, Behadin Allaqin, Haradinajt dhe më vonë Adem Demaçin etj,etj…?
 1. Ti dhe SHIK-u keni lëshuar disa letra, disa fotografi në Kosovë për të diskredituar Adem Demaçin dhe patriota të tjerë apo jo ?
 1. Specialiteti juaj është patriotët t’i paraqiteni si spiun dhe spiunët e juaj të Serbisë t’i paraqitni si patriota te shqiptarëve?
 1. Ty Hashim SHIK-u (UDB-a) ta ka ndërtuar një reputacion, një famë të rrejshëm për të të ngritur si patriotë të shqiptarëve, kinse ke luftuar etj, etj… Por faktikisht, je patriotë por i Serbisë e jo të shqiptarëve!!!

– POLITIKE

 1. Tash të flasim politikisht, Serbia deri në 1996 nuk ishte e interesuar të merrej me çështjen e Kosovës apo jo?
 1. Deri në 1995, Serbia a kishte 2 fronte në Kroaci dhe ne Bosnje?
 1. Qëllimi i Serbisë a ishte të mbahet qetësia në Kosovë deri pas Dejtonit?
 1. Ju si njerëz të shërbimeve serbe keni patur urdhër të përcillni situatën sidomos në organizatat patriotike shqiptare si LPK, LFR, LKÇK?
 1. Serbisë nuk i interesonte të hapet një front tjetër në Jug me Kosovën pas atyreve të Kroacisë dhe të Bosnjës, apo jo?
 1. Serbia, a do të kishte shumë vështirësi të menaxhoj 3 fronte?
 1. A është deshtë rehati në Kosovë për hesapet e Serbisë?
 1. Kush e organizonte atë rehati në Kosovë?
 1. Për ta mbajtur qetësinë, Serbia a përdori Rugovën me LDK për ta kontrolluar terrenin?
 1. Pas Dejtonit, ndërkombëtarët a kushtëzuan heqjen e embargos Serbisë me disa liri ndaj shqiptarëve?
 1. Për t’i mundësuar heqjen embargos Serbisë, Rugova a firmosi një marrëveshje me ndërmjetësim të organizatës San Egidio për arsim me Millosheviqin me 1 shtator 1996?
 1. Me këtë marrëveshje Serbia a tregoj vullnet të mirë para ndërkombëtarëve?
 1. A ishte një shërbim i kryer në favor të Serbisë? – Vijon

 

Nga koha kur ishte kthye Gjergj Kastrioti-SKENDERBEU në Krujë në vitin 1443 (aq pyetje janë) deri më sot kishte pasë shumë tradhtarë shqiptar dhe Esat pasha Toptana. Hashimi është Esat pashë Toptani i fundit te kombi shqiptarë! 

 

Murat Jashari

 

 
Letrat ribotohen me kërkesë të autorit Murat Jasharit, si dhe me kërkesë të lexuesve.

 
Displaying 2 Comments
Have Your Say
 1. Lala thotë:

  Po ku ishe deri tani , prite kaqe shume per te bere pyetje e informacione ,prite deri sa te humbe edhe hiri se jo njerezit e pasuria qe kishte Kosova e shkrete..

  Përgjigjiuni
  Pelqej(1) Nuk Pelqej(0)
 2. Musa thotë:

  Vone shume vone per keto pune ! Nu besoi se ka Shqiptar qe e ka ndjeke luften ne Kosove dhe rolin e Hashim Thaçit, qe te besoje gjera te tilla !!!!!!

  Përgjigjiuni
  Pelqej(3) Nuk Pelqej(6)

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...