Published On: 15 Shkurt, 2016

Muhamet Mustafa: Marrëdhëniet me Serbinë janë shtetërore, jo partiake!

Deputeti i LDK-së në Kuvendin e Kosovës, Muhamet Mustafa, ka thënë se lufta politike me ngjyrim partiak nuk bën të bëhet rreth marrëdhënieve me Serbinë.
Mustafa në një intervistë për “Epokën e re” ka thënë se marrëdhëniet me Serbinë janë shtetërore, jo partiake. “Kuvendi është organi suprem për të thirrur debat, i cili mund të zhvillohet edhe në forma të tjera, por përjashtimi i Kuvendit nga ky debat është non sens, i dëmshëm dhe i rrezikshëm për stabilitetin  e vendit”, ka thënë Mustafa.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...