Published On: 27 Qershor, 2016

MSA-ja, 5 milionë euro më pak inkasim në Dogana

Hyrja në fuqi e Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit (MSA) ka bërë që doganat të inkasojnë 5 milionë euro më pak të hyra.

Këto humbje sipas drejtorit të përgjithshëm të Doganave Lulzim Rafuna nuk kanë ndikuar në të hyrat e përgjithshme.

Sipas tij, deri tash Doganat kanë realizuar 18 për qind më shumë të hyra se sa në periudhën e njëjtë të vitit paraprak duke tejkaluar projeksionet buxhetore për 8 për qind.

Ministri i Financave Avdullah Hoti ka thënë se nuk ka shqetësim për këto humbje dhe se nuk do të ketë ndryshime në politika fiskale.

Këto u bënë të ditura sot në konferencën e organizuar nga Doganat ku janë prezantuar të dhënat mbi implementimin e MSA-së./Telegrafi/

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...