Published On: 25 Maj, 2016

MPB me vetura pa regjistrim

Ministria e Punëve të Brendshme, e cila jep vulën e fundit për veturat e qytetarëve që të dalin në komunikacion, i ka 14 vetura të paregjistruara. Madje, burimet e “Zërit” sqarojnë se me këto vetura po barten edhe dokumentet personale të qytetarëve

Ministria e Punëve të Brendshme (MPB), institucioni qeveritar që bën regjistrimin e të gjitha automjeteve në Kosovë duke ia dhënë vulën e fundit për të dalë në komunikacion, i ka në qarkullim disa vetura të paregjistruara.

Kjo për faktin se veturave zyrtare u ka skaduar sigurimi, përderisa procedurat tenderuese të prokurimit ende nuk kanë përfunduar. Në Ministrinë e Punëve të Brendshme kanë konfirmuar për gazetën “Zëri” se aktualisht janë 14 vetura të paregjistruara.

“Deri në këtë moment në Ministrinë e Punëve të Brendshme janë të paregjistruara 14 vetura. Kjo për shkakun se procesi i përmbylljes së procedurës së prokurimit ende nuk ka përfunduar. Sidoqoftë, ligjet relevante në fuqi në Republikën e Kosovës kanë paraparë mundësi për zgjidhjen edhe të këtyre situatave, andaj MPB-ja do të procedojë më tutje në përputhje me ligjet në fuqi dhe assesi ky proces nuk do të ndikojë në ushtrimin e detyrave zyrtare dhe misionit të MPB-së”, ka bërë të ditur për “Zërin” Zyra për informim e MPB-së.
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...