Published On: 31 Tetor, 2016

Mos i bëni heronj vrasësit

Naim Miftari

Mos i bëni heronj vrasësit e ardhmërisë të popullit tonë, mos i akuzoni këta kriminelët se kinse kanë vrarë serb dhe bashkëpunëtorë të sigurimeve të okupatorëve. Kështu do ti shndërroni në heronj.

Akuzoni për vjedhje, uzurpime, zhvatje, shantazhe, dhunime, vrasje të konkurrentëve politik dhe sidomos ekonomik, blerje ose tjetërsime falas të pronës shoqërore. AKM, KEK, AEROPORT, POSTË, TREPÇËN, QKUK-në, Trustin, Universitetet, tenderët, e këto janë ajka e keqpërdorimeve dhe bankat ekonomike të mafias politike.

A 5
Loading...
 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Loading...