Published On: 24 Janar, 2016

Morali politik dhe hajnia legjitime…

 

Imagjinoni sikur opozita e Gjermanisë ta akuzonte kancelarën për hajni legjitime e moral politik, e vet të ketë gjyqe ende të hapura për krime e korrupsion, dhe në fund të bindë e të thërras popullin që të dalë në rrugë e të protestoj…?
Dikush sigurisht që do ta quaj aftësi dhe burrëri, dhe disa të tjerë ndoshta e quajnë edhe forcë e dituri, por, ka edhe nga ata se, moralin politikë dhe hajninë legjitime, nuk është se e quajnë ashtu siç dojnë të gjithë këta së bashku: sepse, morali, integriteti, karakteri personal dhe dashuria për atdhe, nuk të lënë ta përqafosh hajnin politike dhe moralin politik, sikur në rastin e kancelares Jahjaga…!

P.s. vërejtje me shkas!

Agron Zeqiraj 
Pforzheim, 24.01.2016

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...