Published On: 17 Shkurt, 2016

Molliqaj, ne sot jemi shumica, ata janë pakica, poshtë qeveria!

Flet Dardan Molliqaj, i Vetëvendosjes i kërkuar nga drejtësia. Ai tha se jemi në shesh se shumë hapa u bënë gabim, kundër idesë së pavarësisë.
Enklavizimi nuk sjell punësime zhvillim. Dialogu pa kushte nuk e forcon shtetin dhe pavarësinë. Ai tha se me bisedime me Serbinë nuk beson askush se do të ketë liberalizim të pavarësisë.
Ai tha se popullit ia hoqi tëdrejtën për Vetëvendosje. Ai tha se demonstruesit kishin kërkesa që popullit ti jepet e drejta për vetvendosje.

Molliqaj, ne sot jemi shumica, ata janë pakica, poshtë qeveria!

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...