Published On: 11 Shkurt, 2016

Mjerimi i kombit- janë historianët që prodhon politika!

Nga Arben Llalla

Mjerimi i kombit- janë historianët që prodhon politika!
Mjerimi i kombit tonë është se zyrtarisht është ushqyer me histori të gënjeshtrës të shkruar nga historianët që i prodhon politika, që i paguan politika në shërbim të Globalizmit.

Historia zyrtare e Shqipërisë nuk guxon të përmendi Çamërinë dhe çamët, arvanitasit dhe minoritetin shqiptar në Greqi të njohur nga Marrëveshja e Lozanës 1923.

Le t’na tregojnë një libër të shkollave fillore dhe të mesme ku përmendën arvanitasit, çamët, albanosët e Trakës,

arbneshët e Zarës, arbërit e Bullgarisë, Ukrainë, etj?

Për këta shqiptar ne kemi lexuar në libra të autorëve të ndryshëm, por asnjëherë nuk i mësuam apo t’i mësojmë në tekstet e Ministrisë së Arsimit.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...