Published On: 16 Maj, 2016

Mjekët e konfirmojnë: Nga seksi anal mund të mbeteni shtatzënë!

Doktorët konfirmojnë idenë se gratë mund të mbesin shtatzëna nga seksi anal.

Urologu Dr. Brian Steixner ka bërë të ditur se ka trajtuar një paciente që kishte mbetur me barrë pas seksit me partnerin e saj.

Ajo kishte një gjendje të rrallë të quajtur “keqformim kloakal” i cili prek një në 50,000 njerëz.

Kjo ndodh kur zorra e trashë, vagina dhe uretri nuk arrijnë të ndahen në tre tuba të përveçme dhe kur fluidet trupore kalojnë nëpër kanal.

Gruaja ishte operuar kur kishte qenë më e re për ta ndrequr problemin, por ai shkoi keq dhe la një vrimë të vogël që lidh mitrën e zaj me zorrën e trashë.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...