Debate Lajmi Levizes

“Mjaft më: Thaçi të pushojë së shërbyeri klanit Pronto nga pozita e Presidentit”

Deputetja e rizgjedhur nga radhët e VV-së, Albulena Haxhiu ka thënë se Hashim Thaçi e ka shtyrë seancën konstituive vetëm për të blerë kohë, raporton Gazeta Blic.

Haxhiu më tej tha se Thaçi duhet të pushojë së shërbyeri klanit Pronto nga pozita e tij.

Ja postimi i plotë i Albulena Haxhiut:

“Pse Hashim Thaçi duhet t’i thërras në takim përfaqësuesit e subjekteve politike?! Sipas Kushtetutës, e drejta për të thirrur seancën konstituive i takon vetëm Presidentit!
Kjo e drejtë kalon tek deputetët vetëm nëse Presidenti nuk e thërret seancën brenda 30 ditëve!
Këto pshtjellime po bëhen vetëm e vetëm për të blerë kohë. Edhe njëherë, numrat nuk i kanë dhe Thaçi duhet të pushojë së shërbyeri klanit Pronto nga pozita e Presidentit!
Seanca konstituive duhet të thirret sa më parë!”

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *