Published On: 12 Mars, 2016

Mirënjohje për mësuesit veprimtar të LDK-së së Deçanit

 

Adem Lushaj

Dega e LDK-së në Deçan, me një organizim solemn, ka nderuar me mirënjohje disa nga

mësimdhënësit tashmë në pension, të cilët ishin edhe veprimtar të palodhshëm të këtij subjekti

në rrugën për Liri dhe Pavarësi të Kosovës. Ky akt është shënuar me rastin e shënimit të 7 Marsit

që njihet si “Dita e Mësuesit Shqiptar”, të cilët në vazhdimësi ishin në shërbim të atdheut dhe

misionit të tyre të shenjtë për dhënie të dijes dhe nxjerrjes së kuadrove të zot të shkencës dhe

artit. Në fjalën e tij, Jeton Mushkolaj ka thënë se fjala mësues është fjala më ë madhe që

ekziston, kur dihet se përmes tij kalojnë gjitha kuadrot e çdo profesioni, duke marr njohurinë e

duhur për jetë dhe shkencë. “Në nderim të mësuesve për punën dhe aktivitetin e tyre jetësor, në

shërbim të edukimit të shumë e shumë gjeneratave, sot po nderojmë në mënyrë simbolike këta

pishtar të Lirisë dhe Pavarësisë së Kosovës”, është shprehur Mushkolaj, për të cilin çdo gjë që

bëhet për mësuesin, për aktivitetin e tyre është pak, sepse ata ishin baza e gjitha zhvillimeve

kombëtare, gjë që gjeneratave të reja iu mbetet obligim të punojmë me përkushtim në avancimin

e të mirave institucionale në shërbim të interesave të vendit.

mirnjomsu2

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Kush duhet ti fitojë zgjedhjet në Kosovë?

Shiko rezultatet

Loading ... Loading ...